Builder Media Kft - Profi weboldal és marketing szolgáltatás

Hirdetések és Előfizetések a Facebookon: Amit Tudnod Kell 🚀

Szeretnénk néhány fontos információról tájékoztatni mindenkit a Facebook előfizetési lehetőségekkel kapcsolatban. A Facebook, és az Instagram felhasználók számára elérhető előfizetési csomagok megjelenése új lehetőségeket kínál, de egyben új kérdéseket is felvet.

A Hirdetések Nélküli Élmény 🚀

Az előfizetőknek lehetőségük van hirdetések nélküli böngészésre mind a Facebookon, mind az Instagramon. Ezáltal zavartalanul élvezhetik a tartalmakat anélkül, hogy a hirdetések folyamatosan felbukkannának.

De Figyelem! Nemcsak Az Ads-free Élményért Fizetsz 🚫

Azonban fontos megjegyezni, hogy az előfizetés nem csak a hirdetésektől mentes élményt jelenti. Ha az előfizetés mellett  döntesz, a saját hirdetéseid közzététele is korlátozásra kerül.

Így nem fogsz tudni hirdetni a Facebookon, mivel a hirdetéshez, a te adataidra is szüksége van a Facebooknak, és mivel letiltod ezt a lehetőséget, így nem tudsz majd hirdetéseket kezelni.

A Facebook inaktiválja a hirdetési fiókodat, és nem tudsz új hirdetéseket sem indítani.

Észrevételeink 💼

Szeretné felhívni az ügyfeleink figyelmét arra, hogy az előfizetés egy kétélű fegyver lehet. Bár kellemesebbé teheti a felhasználói élményt, az üzleti célokat követők számára a hirdetési lehetőségek elvesztése komoly korlátozást jelenthet.

Döntés Előtt Gondolkodj El 🤔

Mielőtt elköteleznéd magad az előfizetés mellett, gondold végig, hogy mennyire fontosak számodra a saját hirdetéseid és a promóciós lehetőségek a Facebookon, és az Instagramon. Az előnyök mellett mindig érdemes mérlegelni a potenciális hátrányokat is.

Reméljük, hogy ez a cikk segített tisztázni a Facebook előfizetési lehetőségekkel kapcsolatos fontos információkat.

Ha kérdéseid vannak vagy további részletekre lenne szükséged, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

Ez is érdekelhet