Builder Media Kft - Profi weboldal és marketing szolgáltatás

Miért fizessek érte, ha én is meg tudom csinálni?

Sokakban felmerül a kérdés, ha valamilyen szinten jártasak az online világban, és elméletileg, vagy akár gyakorlatilag is képesek arra, hogy egyszerűbb sablonokból saját weboldalt készítsenek.

Azonban fontos tudni, hogy azon kívül, hogy a weboldal elkészült, szép a megjelenése, és funkcióját is betölti, egyáltalán nem biztos, hogy minden a helyén van.

Egy alap rendszert szinte bárki el tud készíteni a mai technhológiának köszönhetően, bármilyen CMS rendszerrel, viszont fontos figyelni a részletekre is. Ilyen például az adatbiztonság, a jogosultság kezelés, a SEO, a biztonsági mentések ütemezése, a modulok, és a létfontosságú kiegészítők naprakészen tartása.

Korántsem biztos, hogy egy weboldal, amit most elkészítesz, az holnap is naprakész lesz. Egy-egy modul frissítés végzetes hibákat is okozhat, amit sok esetben szakmai előképzettség nélkül, nehezen, vagy egyáltalán nem fogsz tudni kijavítani.

Profi Honlap Optimalizálás
Egy általunk optimalizált webshop adatai

A másik kérdés pedig, hogy az emberek miként fognak a weboldaladra találni?

Bármilyen furcsa is, a weboldal lehet akármilyen szép, ha technikailag nincs jól felépítve, akkor a Google keresőben nem fog megjelenni, és így vásárlókat, vagy érdeklődőket sem fog bevonzani. Ha nem tudod, hogy miként fog megjelenni az oldalad a Google keresőben, keress minket, és segítünk.

Ha mindenképp ingyenesen szeretnéd a honlapodat elkészíteni, úgy mutatunk egy megoldást, amivel teljesen ingyen elkészítheted életed első weboldalát.

A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú weboldalt készíts egyszerűen, és hatékonyan. Az alábbiakban bemutatunk egy lépésről lépésre útmutatót, amely segít abban, hogy elkészítsd saját WordPress weboldaladat.

  1. Regisztrálj egy WordPress fiókot

Első lépésként regisztrálnod kell egy WordPress fiókot, amely lehetővé teszi számodra, hogy létrehozd saját weboldaladat. A regisztráció során csak egy e-mail címet, jelszót, és egy felhasználónevet kell megadnod.

  1. Válassz sablont

A következő lépésben válaszd ki a sablont, amelyet az oldaladhoz szeretnél használni. A sablon kiválasztása során fontos, hogy olyan sablont válassz, amely megfelel az igényeidnek és a céljaidnak.

  1. Testreszabás

Miután kiválasztottad a sablont, testre kell szabnod az oldaladat. A WordPress rendszerben számos testreszabási lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a címsorokat, a szöveget, a képeket és a videókat. Az oldal testreszabásakor ügyelj arra, hogy a tartalom és a kinézet egységes legyen, és megfeleljen az oldal céljainak.

  1. Tartalom hozzáadása

Az oldal tartalmának hozzáadása rendkívül fontos, hogy az emberek megtalálják azt, amit keresnek. A WordPress rendszerben könnyen hozzáadhatsz tartalmat, beleértve a szöveget, a képeket és a videókat. Az oldal tartalmát rendszeresen frissítsd, hogy mindig naprakész információkat tartalmazzon.

  1. Publikálás

Miután elkészültél az oldal testreszabásával és a tartalom hozzáadásával, publikálhatod az oldalt, hogy az emberek számára elérhető legyen. A WordPress rendszerben az oldalak publikálása rendkívül egyszerű, és a tartalom bármikor módosítható.

Remélem, hogy ezek az egyszerű lépések segítenek abban, hogy elkészítsd saját WordPress weboldaladat teljesen ingyen.

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek, ne habozz felkeresni minket emailben, chaten, vagy telefonon.

Ez is érdekelhet